O NAMA

Štamparija GRIF osnovana je 1994. godine u SUBOTICI

Radimo pripremu i unikatno dizajnersko rešenje i štampanje u skladu sa Vašim potrebama i željama. Uvek radimo više predloga kako bi ste se lakše odlucili za onaj koji Vam najviše odgovara.Za razliku od vecine štamparija koje se bave iskljucivo masovnom proizvodnjom, kod nas možete dobiti i rucno izradene, jedinstvene i luksuzne proizvode.Najbolje stvari koje možete da dobijete su najcešce rucno izradene. Zašto bi promotivni materijal bio izuzetak?

Naša poslavna politika je korektan odnos prema klijentima, profesionalna i tacna usluga uz poštovanje rokova. Cilj nam je da sa svojim klijentima ostvarimo dugorocnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

naš tim ima višegodišnje iskustvo u razvoju , dizajnu i stampi . Znanje i stecena iskustva u radu sa klijentima razlicitih profila omogucuju nam da adekvatno odgovorimo na postavljene zahteve. Želja nam je da kroz razgovor sa klijentom uz naše preporuke i savete dodemo do idealnog i prihvatljivog rešenja na obostrano zadovoljstvo.

naša misija je da kvalitetom, strucnjošcu, znanjem i neprekidnim usavršavanjem postanemo prepoznatiljivi na polju razvoja stampe, implementacije novih tehnologija, kao i samoj izradi etiketa i ambalaze . Želimo da našim klijentima ponudimo kvalitetne usluge po najnovijim standardima prateci njihov razvoj .

Posedujemo najmodernije graficke mašine koje redovno kalibrišemo, unapredujemo i održavamo, graficke softvere koje takode redovno unapredujemo prateci svetske inovacije i graficke standarde, a sve sa ciljem da naši klijenti uvek budu zadovoljni i da im pružimo vrhunski kvalitet i ispunimo svaki zahtev u što kracem vremenskom roku.

Asortiman naših usluga je veliki i obuhvata sve segmente u štamparskoj delatnosti, a to su:

DIGITALNA ŠTAMPA

OSET ŠTAMPA

TAMPON ŠTAMPA

SITOŠTAMPA

ZLATOTISAK - SUVI ŽIG

KATOVANA FOLIJA