Tampon štampa je tehnika duboke štampe sa indirektnim otiskivanjem gde se gumenim tamponom sa štamparske forme (klišea) boja prenosi na željeni predmet. Ova vrsta štampe se koristi najcešce za štampu na zakrivljenim i neravnim površinama predmeta izradenih od raznih materijala kao što su staklo, keramika, plastika, guma, metal, na kojima drugim tehnikama ne bi bilo moguce štampati.

Prednost otiska dobijenog tehnikom tampon štampe jeste njegova primenljivost, može se preneti 2D slika na 3D objekat. Najcešci artikli koji se štampaju tehnikom tampon štampe su olovke, upaljaci, šolje, pepeljare, privesci i drugi promotivni artikli.
 


 
 

 
Bilo da su praznici ili određeni vama bitni događaji, pokloniti olovku sa Vašim logoom i brojem telefona je uvek dobar potez. Nudimo Vam štampanje tampon tehnologijom na olovke raznih vrsta i dimenzija.
Jedan od predmeta koji najcešce zapadne za oko svim ljudima je upaljac. Kvalitetno dizajniran logo Vaše firme na upaljacu kojeg poklanjate poslovnim partnerima ili mušterijama je izuzetan marketinški potez. Upaljaci su izuzetan marketinški medij koji morate iskoristiti. Studio Grafikon Vam izlazi u susret i omogucuje kvalitetno štampanje na upaljace tampon tehnologijom.
Pokloniti unikatnu brendiranu šolju uvek predstavlja izuzetan poklon. Štampanje Vaših slika na šolje je jedan od najcešcih usluga, ali pored toga za Vas štampamo i poslovice, poruke, pesme i drugo. U dizajniranju Vaše jedinstvene šolje vam možemo dati savet, ali je dizajn šolje ogranicen samo na kolicinu Vaše kreativnosti.
Pokloniti komplet čaša sa Vašim logoom je izuzetan i jedinstven poklon. Štamparija Grafikon Vam pored štampanja na šolje nudi i uslugu štampalja na čaše.
Postoje razne vrste privezaka ali namena im je ista da čuvaju vaše ključeve. Još jedan fantastičan marketinški potez je štampanje Vašeg logoa na privezak, koji možete pokloniti vašim poslovnim partnerima ili mušterijama. Mi Vam pružamo uslugu štampanja na razne priveske tampon tehnologijom.